Merhaba oluşturduğum kullanıcılara grup ilişiklendiremiyorum ve yönetim panelinden yeni kullanıcı ekleyemiyorum.
Piwigo 2.7.2
PHP: 5.3.15
MySQL: 5.0.96-community
Grafik Kütüphanesi: GD bundled (2.0.34 compatible)
Hayır herhangi bir hata almıyorum. Garip olan da bu.
Kullanıcılar --> Yönet --> Kullanıcı Ekle gerkli boşlukları (kullanıcı adı, şife ve e-mail adresi) doldurup, Gönder il tıklıyorum. İşlem yapılıyor gibi gözüküyor ancak ne hata veriyor ne de başarılı oldu diyor. Kullanıcının da eklenmediğin görülüyor.
Piwigo 2.7.2 ile denedim herhangi bir sorun gorunmuyor, temiz bir kurulum mu eklenti vb oynamalar yapilmis bir kurulum mu ?
Yedek bir admin ekleme imkaniniz var ise kontrol edebilirim gerekirse developer'e de sorabiliriz.
Yedek admin verebilirm ama dediğim gibi kullanıcı da ekleyemiyorum. İsterseniz benim admini de verebilirim. (bir e-mail adresi veya diğer kullanıcıların göremeyeceği bir alan olabilir) Ayrıca son güncellemeden sonra (2.7.3) kullanıcılara giriş yaptığımda aşağıdaki hatayı alıyorum.
Tam ekan: **link dead**
ingilizce forumda eklenti kullaniyor musunuz demek istemis sanirim, tum eklentileri iptal ederek deneme yaptiniz mi ? ornek: http://piwigo.org/forum/viewtopic.php?id=23468 konusuda kullanici ekleyemiyor ve baska eklenti ile cakisiyormus.