sizin yardımınız olmasaydı asla yapamazdım sizin yolunuzu izledim.
çok çok teşekkürler.
kod tamamı aşağıda
p.imageComment{color: blue; width: 440px; margin: 0 auto; text-align: left; }
Sorunuzun çözümünü gerçekleştirdiğinizi görüyorum kodlamayı paylaşırsanız başka bir arkadaşın da işine yarayabilir. Konuyu çözüme kavuştu olarak işaretliyorum.
evet yaptım dediğini oldu süper
dark temasının içindeki theme.css dosyasının sonuna p.imageComment{ color: blue; } ekleyip yükleyince belirtmiş olduğun yerdeki yazıların rengi maviye değişiyor mu ?
temada değişiklik yapmadım
bu resimde açıklamanın sıralı olmasını istiyorum ama ortalanıyor buda anlatımda sorun oluyor
**link dead**
Normalde solda ve sağda önceki/sonraki resimlerin küçük resimleri var bu bilgilerin sola veya sağa yaslanması önceki/sonraki resimin küçük resmi ile yazıların karışmasına neden olabilir.
Temanızda değişiklik yaptınız mı ? bağlantınızı pm veya burada gönderirseniz bakabilir miyim ?
resime açıklama yapılan bölümde yazılar ortalanıyor ben yazıların sola yaslanmasını istiyorum
Yanlış anlamanın önüne geçelim, siz "açıklamaları mı değiştirmek istiyorsunuz ?"
Ortak isim: Türkçe isim vs mi yapacaksınız ?
tema dark
Çok iyi css bilmesemde, bir link veya temayı söylersen bakmaya çalışırım.
cevabınız için teşekkürler.
kodlar hakkında tecrübeb yok yardımcı olabilirmisiniz.
Merhaba,
Temaların html/css kodları ile yapabilirsiniz. Belirttiğiniz bölümü seçip sağ tıkladığınızda "seçimin kaynak kodunu göster" ile değişiklik yapmanız gereken kodları görebilirsiniz.
hello
how you want to make changes to the description made in the image
I want to sort the words in a row as the picture
resim açıklama bölümünde değişiklik yapmak istiyorum nasıl yapılır
kelimeleri üst üste sıralamak istiyorum resimdeki gibi